O nama

Sportski Centar „Bambi“ se sastoji iz dve celine – fudbalskog balona i zgrade, koja je izgrađena uz njega. Fudbalski balon je jedan od najmodernijih u Srbiji. Teren ima dimenzije 40 x 20 metara, a cela sportska hala zauzima prostor od 1.000 kvadratnih metara. Ispod veštačke trave najnovije generacije se nalazi i gumena podloga, koja dodatno amortizuje eventualne padove.

Na hali je dupla cirada, koja omogućava dodatnu izolaciju. Na taj način zimi se štedi toplotna energija, a leti omogućava igranje u prijatnijim uslovima. Grejanje je na plinski termogen, koji uduvava topao vazduh, sa opcijom da se u toku treninga uključi ventilator, koji ubacuje svež vazduh iz spoljne sredine.

Zgrada ima površinu od 450 kvadrata. Kafić ima površinu 70 kvadrata, a u okviru zgrade se nalaze i dve fudbalske svlačionice, poslovni prostor, teretana površine 300 kvadrata sa dve svlačionice. Celokupan prostor koji zauzima Sportski Centar „Bambi“ je 6.000 kvadrata. Pored zgrade i balona, u okviru SC Bambi nalazi se i teniski teren.

COPYRIGHT © 2020. SPORTSKI CENTAR BAMBI. SVA PRAVA ZADRŽANA.

     

IZRADA WEB SAJTA: ATOMIC MEDIA

COPYRIGHT © 2020. SPORTSKI CENTAR BAMBI. SVA PRAVA ZADRŽANA.

     

IZRADA WEB SAJTA: ATOMIC MEDIA

  Darko Tošić      064 146-49-84      Milentija Popovića BB

  kontakt@scbambi.rs